VH Bewindvoering

Op zoek naar een bewindvoerder in de gemeente Hollands Kroon?
Wij helpen je!
In deze gemeente raden wij VH Bewindvoering aan. Deze bewindvoerder helpt jou met schulden of financiële problemen.

Bewindvoerder vrouw

Meld je hier vrijblijvend aan

Je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient!

Bewindvoerder in de gemeente Hollands Kroon

Even voorstellen: Hallo, mijn naam is Shanna van Halderen. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening alsmede Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd. Gedurende mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij diverse hulpverleningsinstanties. Ik heb jarenlang bij de gemeente gewerkt waar ik mij bezig hield met mensen die het lastig vinden om de financiën zelf te regelen. Hier ben ik erachter gekomen wat mensen met geldproblemen nodig hebben om weer rust in hun leven te krijgen Dit heeft mij gemotiveerd om mensen begeleiding te willen bieden en als bewindvoerder/mentor aan de slag te gaan. 

Door mijn werkervaring en opleiding kan ik mij goed verplaatsen in de situatie en gevoelens van anderen. Bij mijn werkwijze staat daarom een persoonlijke aanpak centraal, waarbij ik waarde hecht aan tijd en aandacht voor de cliënt. Ik vind het belangrijk dat u een goed gevoel bij mij heeft, omdat het niet zomaar iets is om uw financiën uit handen te geven.

Zelf ben ik gespecialiseerd op de menselijke kant van de bewindvoering. Samen zetten we de juiste stappen waarbij openheid en transparantie centraal staan.

Aan mijn zijde staat Lindsay Van Halderen. Zij is advocaat gespecialiseerd in het personen- en familierecht en samen vormen we een heel goed team om jouw belangen bij alle instanties en (indien aanwezig) schuldeisers te behartigen.

Heeft u geen overzicht meer in uw financiën, blijven de rekeningen zich opstapelen en zoekt u rust? Neem dan contact op met VH Bewindvoering. Ik help u graag met uw financiën en samen werken we aan een verbetering van uw financiële situatie

Shanna van Halderen – VH Bewindvoering

Motto

“Mijn doel is het bieden van financiële hulpverlening door middel van een persoonlijke benadering. Betrokkenheid, Deskundigheid en Openheid staan bij mij centraal.

Ervaring

Shanna van Halderen is al sinds 2014 actief in het helpen van mensen met schulden en andere financiële problemen.

Branchevereniging

NBPB Branche Vereniging Bewindvoerders

Persoonlijke hulp in jouw regio

Gemeente Hollands Kroon en omstreken

Deze bewindvoerder is actief in de gemeente Hollands Kroon. In deze gemeente vind je de volgende woonplaatsen: Anna Paulowna, Barsingerhorn, Breezand, Haringhuizen, Hippolytushoef, Kolhorn, Kreileroord, Lutjewinkel, Middenmeer, Nieuwe Niedorp, Den Oever, Oude Niedorp, Slootdorp, ’t Veld, Westerland, Wieringerwaard, Wieringerwerf, Winkel en Zijdewind. Woon je in een van deze plaatsen en zoek je een bewindvoerder? Meld je dan snel aan en wij brengen je binnen 24 uur in contact.

Verenigde Bewindvoerders

Verenigde Bewindvoerders

De aangesloten bewindvoerders:

  • Zijn allemaal door de rechtbank erkend
  • Hebben minimaal 4 jaar ervaring
  • Hebben goede reviews
  • Zijn persoonlijk (geen grote kantoren)
  • Zijn behulpzaam
Persoonlijke bewindvoerder

Meld je nu aan.
Je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient.

Verenigde Bewindvoerders –  De juiste bewindvoerder voor jou.