Wil jij mensen in jouw regio helpen? Meld je dan nu aan.

Wij zijn Verenigde Bewindvoerders. Nou ja wij…ik hoop dat jij ook aansluit om uiteindelijk een groot netwerk te vormen van bewindvoerders die op de juiste manier cliënten helpen. Dat is vast ook waar jij het voor doet toch?

Het doel van deze website is simpel, we koppelen cliënten aan bewindvoerders, goede bewindvoerders wel te verstaan. Daarom willen we altijd graag eerst een gesprek hebben alvorens we je toevoegen aan ‘onze bewindvoerders’. Meer lezen? Download dan onze whitepaper…

Meer informatie over waarom je als bewindvoerder lid wilt worden van verenigdebewindvoerders.nl? Download dan de whitepaper.

Waarom bewindvoerders kiezen voor ons?

Hoe kom jij in contact met je klanten/ cliënten?
De wereld verandert in snel tempo. Ruim 86% van de Nederlanders is online actief en dat geldt ook voor de doelgroep van de bewindvoerder. Alleen is het bijna niet mogelijk om naast de werkzaamheden (wil je het goed doen) je ook nog te verdiepen in de wereld van online. Om zo in contact te met nieuwe klanten/ cliënten. Het opzetten van een website lukt vaak wel maar als je daarna ook nog wilt adverteren op Google of op socials zoals Facebook en Instagram wordt het vaak kostbaar.

Ben jij ook klaar om nieuwe klanten/ cliënten te helpen? Meld je dan nu aan. We laten slechts 1 bewindvoerder per regio toe.

Meld je nu aan via de website. Of download eerst de whitepaper als je nog niet zeker bent of meer wilt weten over de investering.

Na aanmelding hebben we een intake gesprek samen. Dit is voor ons om erachter te komen of jullie voldoen aan de gestelde eisen en voor jullie om aanvullende vragen te stellen. Ze leren we elkaar goed kennen.

Hier bepalen we in welke regio je actief bent en hoe dat aansluit op de regio’s die wij aanbieden. We bekijken of we nog geen andere bewindvoerder hebben die actief is in die regio en wijzen de regio aan jou toe.

Nadat we de regio hebben bepaald gaan we starten met jouw plan. Jouw plan houdt in dat we:

  1. Een regionale pagina voor je aanmaken
  2. Een regionale campagne opzetten
  3. Jullie voorzien van een logo welke je op je website kunt plaatsen
  4. Aanmeldingen met je gaan delen (zowel aanmeldingen uit de regionale campagne als aanmeldingen uit jouw regio uit algemene campagnes)
icon About

Meteen aanmelden? Vul het formulier in en we komen binnen 24 uur bij je terug. Het kost je slechts 2 minuten.