Vind een bewindvoerder in Drenthe

Zoek jij een bewindvoerder in de provincie Drenthe? Kies je gemeente en vind een bewindvoerder:

Zoek op de kaart

Staat jouw gemeente er niet tussen? Zoek dan in het kaartje naar de dichtstbijzijnde bewindvoerder.

   Verenigde Bewindvoerders

   Ons doel is om jou te koppelen aan een goede bewindvoerder. Iedereen die het nodig is verdient namelijk een goede bewindvoerder.

   Daarom selecteren wij per gemeente of provincie een bewindvoerder. Deze moet ervaren en persoonlijk zijn, om jou zo goed mogelijk naar een schuldenvrije toekomst te helpen.

   Onze bewindvoerders

   Bewindvoering in Drenthe

   Woon je in Assen, Emmen, Meppel of een andere plaats in Drenthe? Wij helpen je met het vinden van een goede bewindvoerder. Onze bewindvoerders nemen binnen 24 uur contact met je op. Daarna volgt een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

   Meld je hier vrijblijvend aan

   Je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient!

   Over Drenthe

   Drenthe is een landelijk provincie in het oosten van Nederland. Het heeft een aantal mooie natuurgebieden door de veen-, zand- en bosgebieden die het rijk is. Door de vele bezienswaardigheden, zoals hunebedden en musea, is de toerisme sector groot in Drenthe. Ook de jaarlijkse TT van Assen zet Drenthe op de kaart bij een groot publiek.

   Een bewindvoerder in jouw gemeente

   Voor onderstaande gemeenten hebben we nog geen aangesloten bewindvoerder. Samen met onze bewindvoerders werken we hard om ook in Drenthe in elke gemeente een bewindvoerder te kunnen aanbieden.

   Je kan je natuurlijk wel aanmelden bij Verenigde Bewindvoerders. Wij zorgen ervoor dat jij in contact komt met een goede bewindvoerder in Drenthe!

   Aanmelden als bewindvoerder?

   Ben jij actief in een van deze gemeenten en wil je helpen om onze landelijke dekking te garanderen? Meld je dan nu aan voor een gesprek.

   Vragen?

   Wil je meer weten over hoe Verenigde Bewindvoerders jou kan helpen? Bijvoorbeeld hoe wij in jouw regio een bewindvoerder kiezen? De antwoorden op veel gestelde vragen vind je in onze FAQ. 

   Of bekijk onderstaande video: ‘Bewind, hoe werkt dat precies?’ – De Rechtspraak.