Finta Bewind, jouw hulp voor bewindvoering in Staphorst

Meld je aan bij Finta Bewind, je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient.

Finta Bewind - Bewindvoerder in Staphorst

Finta Bewind is actief in de gemeente Zwolle en omstreken. Finta Bewind kenmerkt zich door haar persoonlijk benadering en snelle reactie. Ze staan goed bekend bij de rechtbank en zijn aangesloten bij branchevereniging Horus. Bij Finta Bewind kent de bewindvoerder je echt en ben je geen nummer. Je krijgt je eigen bewindvoerder en met hun unieke aanpak zorgen ze snel voor rust in je leven. 

Voel je welkom bij Finta Bewind, met ons team van 4 bewindvoerders en 2 assistent bewindvoerders helpen we je graag om weer controle over je leven te krijgen. Wij helpen je met het aanvragen van het bewind en beantwoorden graag alle vragen van jou en je naasten om een goede keuze te kunnen maken. Vraag via deze website een gesprek aan en we reageren meteen.

Kim - Finta Bewind

Aangesloten bij:

Finta Bewind, ruim 10 jaar ervaring als bewindvoerder

Finta Bewind heeft reeds ruim 10 jaar ervaring in het bieden van de diensten bewindvoering, budgetbeheer, mentorschap en curatele.

Verenigde Bewindvoerders

De aangesloten bewindvoerders:

  • Zijn allemaal door de rechtbank erkend
  • Hebben minimaal 4 jaar ervaring
  • Hebben goede reviews
  • Zijn persoonlijk (geen grote kantoren)
  • Zijn behulpzaam

Vul het formulier in, je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient.

Verenigde Bewindvoerders, de plek om naar toe te gaan als je een bewindvoerder zoekt!

Jouw bewindvoerder in de gemeente Staphorst

Deze bewindvoerder is actief in de gemeente Staphorst en omstreken. Staphorst is een plaats in de provincie Overijssel. Staphorst is niet alleen een plaats maar ook de naam van de gemeente. Zoek je een bewindvoerder in de gemeente Staphorst en omstreken dan is dit de bewindvoerder die jou kan helpen. De gemeente Staphorst kent onder andere de plaatsen; IJhorst, Punthorst, Rouveen en Staphorst Woon je in een van deze plaatsen spreekt deze bewindvoerder je aan? Meld je dan aan via het formulier en ze nemen binnen 24 uur contact met je op.