Noordzij Beschermingsbewind

Op zoek naar een bewindvoerder in de gemeente Schiedam?
Wij helpen je!
In deze gemeente raden wij Noordzij Beschermingsbewind aan. Deze bewindvoerder helpt jou met schulden of financiële problemen.

Bewindvoerder vrouw

Meld je hier vrijblijvend aan

Je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient!

Bewindvoerder in de gemeente Schiedam

Over ons: Noordzij Beschermingsbewind is opgericht uit de gedachte om Beschermingsbewind en Budgetbeheer voor iedereen toegankelijk te maken.Wij helpen iedereen ongeacht, want iedereen heeft recht op een nieuwe stap in zijn leven.Wij helpen mensen die op dit moment nog dakloos zijn, ex-gedetineerden, schuldenproblematiek, maar ook iemand die momenteel gewoonweg niet in staat is om het overzicht op zijn of haar financiën te behouden door lichamelijke of psychische klachten en hierbij ondersteuning zoekt.Daarnaast hebben wij een interne afdeling schuldhulpverlening waardoor wij niet afhankelijk zijn van de schuldhulpverlening van de gemeenten.Hierbij helpen wij iedereen, ongeacht hoe je schulden zijn ontstaan.Onze afdeling schuldhulpverlening heeft een slagingspercentage van 96%.Bij ons kan je ook terecht bij een dreigende situatie: Ontruiming van de woning, beslag op het inkomen of gijzeling. Wij zullen dan binnen 48 uur een SHV traject voor je opstarten om deze situatie ongedaan te maken.

Omdat wij binnen ons kantoor alle dienstverlening kunnen aanbieden (beschermingsbewind, budgetbeheer, schuldhulpverlening, ontruimingen/beslagen tegenhouden en toelating WSNP) kunnen wij u als klant optimaal bedienen ongeacht uw situatie.Kortom voor elke situatie is er binnen ons team van deskundigen een oplossing!

Michiel Noordzij – Oprichter en eigenaar

Motto

“Klanten kiezen voor ons omdat wij altijd zullen helpen en wij geloven dat iedereen een nieuwe kans verdiend!”

Ervaring

Noordzij Beschermingsbewind heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van bewindvoering en schuldhulpverlening in de breedste zin van het woord.

Branchevereniging

logo horus

Persoonlijke hulp in jouw regio

Gemeente Schiedam en omstreken

Deze bewindvoerder is actief in de gemeente Schiedam en omstreken. Schiedam is een stad in de provincie Zuid-Holland, naast Rotterdam. Zoek je een bewindvoerder in Schiedam, dan is dit de bewindvoerder die jou kan helpen. Woon je in een van deze plaatsen of spreekt deze bewindvoerder je aan? Meld je dan aan via het formulier en ze nemen binnen 24 uur contact met je op.

Verenigde Bewindvoerders

Verenigde Bewindvoerders

De aangesloten bewindvoerders:

  • Zijn allemaal door de rechtbank erkend
  • Hebben minimaal 4 jaar ervaring
  • Hebben goede reviews
  • Zijn persoonlijk (geen grote kantoren)
  • Zijn behulpzaam
Persoonlijke bewindvoerder

Meld je nu aan.
Je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient.

Verenigde Bewindvoerders –  De juiste bewindvoerder voor jou.