Een bewindvoerder in Rotterdam

Op zoek naar goede bewindvoering of budgetbeheer in Rotterdam?
Wij helpen je!
In Rotterdam werken we samen met meerdere bewindvoerders. Onze bewindvoerders helpt jou met schulden of financiële problemen.

Bewindvoerder vrouw

Meld je hier vrijblijvend aan

Je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient!

Rotterdam en omstreken

Om jou goed en persoonlijk te kunnen helpen, hebben we per stadsdeel een bewindvoerder geselecteerd. 

Staat jouw wijk of stadsdeel er (nog) niet tussen? Je kan je via dit formulier alsnog aanmelden en dan wij gaan voor je aan de slag.

Taurus Bewindvoering

Bewindvoerder in de wijken Bloemhof, Vreewijk, Hillesluis, Afrikaanderbuurt, Tarwewijk, Carnisse en Katendrecht

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar persoon die je kan helpen met jouw financiële problemen, dan ben je bij Taurus Bewindvoering aan het juiste adres. Ik ben Marjolein en ik heb mezelf gespecialiseerd in bewindvoering, schulden oplossen en advies geven over het omgaan met geld en het aanpakken van schulden.

Door mijn ervaring als gerechtsdeurwaarder heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van problematische schulden. Maar ik weet ook als geen ander hoe deze schulden opgelost kunnen worden. Met mijn persoonlijke en daadkrachtige werkwijze is Taurus Bewindvoering een goede keus als je in de schulden zit.

Met Taurus Bewindvoering kies je voor een grondige en doortastende aanpak om de ontstane schulden af te lossen dan wel te saneren. Allereerst zullen we schulden inventariseren, bekijken wat je inkomsten zijn, wat je uitgaven zijn en of je toeslagen kunt aanvragen. Waar mogelijk ga ik regelingen treffen met de verschillende schuldeisers. Ook geef ik je handvatten om deze schulden in de toekomst te voorkomen. Als blijkt dat er geen uitzicht is op een duurzame oplossing voor de schulden omdat ze te hoog zijn, dan ga ik samen met jou het schuldsaneringstraject inzetten.

Bij Taurus Bewindvoering gaan we samen de schulden te lijf om je zo een mooie toekomst te geven.

Marjolein – Taurus Bewindvoering

Motto

“Stop met piekeren over je geldzorgen, samen komen we tot een oplossing. Zoek je een betrouwbare bewindvoerder? Ik ben er voor je! Door de hulp van Taurus Bewindvoering krijg jij snel weer rust in je hoofd en hoef je niet meer wakker te liggen van je schulden. Samen werken we aan een nieuwe financiële start!”

Ervaring

Taurus Bewindvoering heeft meer dan 9 jaar ervaring op het gebied van bewindvoering en financiële hulpverlening.

Branchevereniging

NBBI Branche Vereniging Logo

Noordzij Beschermingsbewind

Bewindvoerder in stadsdelen: Centrum, Delfshaven, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Noord, Overschie en Prins-Alexander.

Over ons: Noordzij Beschermingsbewind is opgericht uit de gedachte om Beschermingsbewind en Budgetbeheer voor iedereen toegankelijk te maken.Wij helpen iedereen ongeacht, want iedereen heeft recht op een nieuwe stap in zijn leven.Wij helpen mensen die op dit moment nog dakloos zijn, ex-gedetineerden, schuldenproblematiek, maar ook iemand die momenteel gewoonweg niet in staat is om het overzicht op zijn of haar financiën te behouden door lichamelijke of psychische klachten en hierbij ondersteuning zoekt.Daarnaast hebben wij een interne afdeling schuldhulpverlening waardoor wij niet afhankelijk zijn van de schuldhulpverlening van de gemeenten.Hierbij helpen wij iedereen, ongeacht hoe je schulden zijn ontstaan.Onze afdeling schuldhulpverlening heeft een slagingspercentage van 96%.Bij ons kan je ook terecht bij een dreigende situatie: Ontruiming van de woning, beslag op het inkomen of gijzeling. Wij zullen dan binnen 48 uur een SHV traject voor je opstarten om deze situatie ongedaan te maken.

Omdat wij binnen ons kantoor alle dienstverlening kunnen aanbieden (beschermingsbewind, budgetbeheer, schuldhulpverlening, ontruimingen/beslagen tegenhouden en toelating WSNP) kunnen wij u als klant optimaal bedienen ongeacht uw situatie.Kortom voor elke situatie is er binnen ons team van deskundigen een oplossing!

Michiel Noordzij – Oprichter

Motto

“Klanten kiezen voor ons omdat wij altijd zullen helpen en wij geloven dat iedereen een nieuwe kans verdiend!”

Ervaring

Noordzij Beschermingsbewind heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van bewindvoering en schuldhulpverlening in de breedste zin van het woord.

Branchevereniging

logo horus

UwBewindvoerder.nu

Bewindvoerder in stadsdeel Hoogvliet

Over UwBewindvoerder.nu: Door een combinatie van kennis en tientallen jaren ervaring op sociaal-maatschappelijk, juridisch en administratief gebied kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn.

Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. Wij hechten waarde aan een persoonlijke benadering met oog voor de wensen van de klant. Kwaliteit betekent ook bereikbaar zijn en een snelle beantwoording van uw vragen.

J. Perez Herrera – UwBewindvoerder.nu

Motto

“Wij geloven dat schulden oplosbaar zijn!”

Ervaring

UwBewindvoerder.nu heeft 4 jaar ervaring als bewindvoerder en richt zich hierbij ook op een goede samenwerking met andere hulpverleners om de schuldenproblematiek op te lossen.

Branchevereniging

NBBI Branche Vereniging Logo

Persoonlijke hulp in jouw regio

Gemeente Rotterdam en omstreken

Onze bewindvoerders zijn actief in Rotterdam, de grootste havenstad van Nederland. De stad met stadscode 010 telt zo’n 650.000 inwoners. Langs de Nieuwe Maas liggen de volgende stadsdelen: Stadscentrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hilligersberg-Schiebroek, Kralinge-Crooswijk, Feijnenoord, Pernis, Rozenburg, Charlois, Hoogvliet en Hoek van Holland. Zoek je bijvoorbeeld bewindvoering in Rotterdam Zuid? Dat kan! In alle wijken van Rotterdam is er bewindvoering of budgetbeheer beschikbaar. 

Er wordt geschat dat in Rotterdam meer dan 58.000 mensen betalingsproblemen hebben (Bron: BKR). Dit is bijna 11% van de totale bevolking. Dit is het hoogste aantal van Nederland. Verschillende partijen doen hun best om dit op te lossen. En met succes: Het aantal mensen met schuldhulp neemt sinds 2018 iets af (Bron: Gemeente Rotterdam). Toch denken wij dat er nog veel moet gebeuren. Daarom hopen we iedereen die het nodig heeft in Rotterdam een goede bewindvoerder te kunnen bieden.

Verenigde Bewindvoerders

Verenigde Bewindvoerders

De aangesloten bewindvoerders:

  • Zijn allemaal door de rechtbank erkend
  • Hebben minimaal 4 jaar ervaring
  • Hebben goede reviews
  • Zijn persoonlijk (geen grote kantoren)
  • Zijn behulpzaam
een persoonlijke bewindvoerder

Meld je nu aan.
Je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient.

Verenigde Bewindvoerders –  De juiste bewindvoerder voor jou.