Unyk en Focus Financieel Beheer

Op zoek naar een bewindvoerder in de gemeente Noardeast Fryslan?
Wij helpen je!
In deze gemeente raden wij Unyk Financieel Beheer en Focus Financieel Beheer aan. Deze bewindvoerders helpen jou met schulden of financiële problemen.

Bewindvoerder vrouw

Meld je hier vrijblijvend aan

Je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient!

Bewindvoerder in de gemeente Noardeast Fryslan

Unyk Financieel Beheer en Focus Financieel beheer werken beide vanuit hetzelfde kantoorgebouw. Daarom hebben ze besloten samen klaar te staan voor alle mensen die een goede bewindvoerder zoeken via Verenigde Bewindvoerders. Na de gesprekken wordt samen bepaald wie de beste dienstverlening voor de klant kan bieden. Beide hebben ze ruim 10 jaar ervaring.

Focus Financieel Beheer heeft jarenlange ervaring met bewindvoering en werkt op een respectvolle manier met u en heeft oog voor u en uw omgeving. Wij zeggen wat wij doen en zijn open, duidelijk en eerlijk in contact met u. Wij hopen ook dat u dat doet. Wij zijn een kleinschalig kantoor waarbij wij persoonlijke betrokkenheid belangrijk vinden. Dus geen automatische antwoordapparaten met keuzemenu’s en lange wachttijden. De kernwaarden van Focus Financieel Beheer zijn maatwerk, kwaliteit, persoonlijk contact en oog ook voor zaken rondom uw financiële problemen.

“Focus Financieel Beheer richt en concentreert zich op hulp bij uw financiën. Daarbij is een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen van belang. Hulp vragen is soms lastig. Maar ieder mens is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten. Soms lukt het niet om op sommige vlakken alles op orde te houden. Op een respectvolle, open en duidelijke werkwijze kan ik uw financiën (tijdelijk) van u overnemen in de vorm van bewindvoering. U ervaart dan hopelijk voldoende rust in uw financiële situatie zodat u zich eventueel kunt focussen op andere belangrijke zaken”

Jeltje Reitsma –  Bewindvoerder bij Focus Financieel Beheer

Unyk Financieel Beheer kenmerkt zich door haar doelgerichtheid, persoonlijke aanpak en kennis van schuldhulpverlening.  Anke zelf heeft daarnaast veel kennis in geval van vermoeden van financiële uitbuiting. Ook heeft Unyk een groot netwerk van hulpverleners om zo de ondersteuning op alle fronten zo goed mogelijk te doen. Unyk werkt snel, accuraat en persoonlijk.

Mocht na intake blijken dat beschermingsbewind een te vergaande maatregelen is voor uw situatie, dan kunt u bij Unyk Financieel Beheer ook terecht voor budgetbeheer al dan in combinatie met budgetcoaching.

Anke Feenstra – Bewindvoerder bij Unyk Financieel beheer

Motto

“Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten!”

“Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan!”

Ervaring

Unyk en Focus hebben beiden meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van bewindvoering en financieel beheer.

Branchevereniging

NBBI Branche Vereniging Logo

Persoonlijke hulp in jouw regio

Gemeente Noardeast Fryslan en omstreken

Deze bewindvoerder is actief in de gemeente Noardeast Fryslan. Deze gemeente bestaat uit meerdere plaatsen in de provincie Friesland van waaruit ze actief zijn. Deze plaatsen zijn onder andere; Aalsum, Anjum, Augsbuurt, Blije, Bornwird, Brantgum, Burdaard, Burum, Dokkum, Ee, Engwierum, Ferwert, Foudgum, Ginnum, Hallum, Hantum, Hantumeruitburen, Hantumhuizen, Hegebeintum, Hiaure, Holwerd, Jannum, Jislum, Jouswier, Kollum, Kollumerpomp, Kollumerzwaag, Lichtaard, Lioessens, Marrum, Metslawier, Moddergat, Morra, Munnekezijl, Nes, Niawier, Oosternijkerk, Oostrum, Oudwoude, Paesens, Raard, Reitsum, Ternaard, Triemen, Veenklooster, Waaxens, Wânswert, Warfstermolen, Westergeest, Wetsens, Wierum en Zwagerbosch. Woon je in een van deze plaatsen en zoek je een bewindvoerder? Meld je dan snel aan en wij brengen je binnen 24 uur in contact.

Verenigde Bewindvoerders

Verenigde Bewindvoerders

De aangesloten bewindvoerders:

  • Zijn allemaal door de rechtbank erkend
  • Hebben minimaal 4 jaar ervaring
  • Hebben goede reviews
  • Zijn persoonlijk (geen grote kantoren)
  • Zijn behulpzaam
Persoonlijke bewindvoerder

Meld je nu aan.
Je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient.

Verenigde Bewindvoerders –  De juiste bewindvoerder voor jou.