Finta Bewind, jouw hulp voor bewindvoering in Hoogeveen

Meld je aan bij Finta Bewind, je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient.

Finta Bewind - Bewindvoerder in Hoogeveen

Finta Bewind is actief in de gemeente Hoogeveen en omstreken. Finta Bewind kenmerkt zich door haar persoonlijk benadering en snelle reactie. Ze staan goed bekend bij de rechtbank en zijn aangesloten bij branchevereniging Horus. Bij Finta Bewind kent de bewindvoerder je echt en ben je geen nummer. Je krijgt je eigen bewindvoerder en met hun unieke aanpak zorgen ze snel voor rust in je leven. 

Voel je welkom bij Finta Bewind, met ons team van 4 bewindvoerders en 2 assistent bewindvoerders helpen we je graag om weer controle over je leven te krijgen. Wij helpen je met het aanvragen van het bewind en beantwoorden graag alle vragen van jou en je naasten om een goede keuze te kunnen maken. Vraag via deze website een gesprek aan en we reageren meteen.

Kim - Finta Bewind

Aangesloten bij:

Finta Bewind, ruim 10 jaar ervaring als bewindvoerder

Finta Bewind heeft reeds ruim 10 jaar ervaring in het bieden van de diensten bewindvoering, budgetbeheer, mentorschap en curatele.

Verenigde Bewindvoerders

De aangesloten bewindvoerders:

  • Zijn allemaal door de rechtbank erkend
  • Hebben minimaal 4 jaar ervaring
  • Hebben goede reviews
  • Zijn persoonlijk (geen grote kantoren)
  • Zijn behulpzaam

Vul het formulier in, je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient.

Verenigde Bewindvoerders, de plek om naar toe te gaan als je een bewindvoerder zoekt!

Jouw bewindvoerder in de gemeente Hoogeveen

Deze bewindvoerder is actief in de gemeente Hooegeveen en omstreken. Hoogeveen is een stad in de provincie Drenthe.  Ze bedienen onder andere de plaatsen; Alteveer, Elim, Fluitenberg, Hollandscheveld, Hoogeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Noordscheschut, Pesse, Stuifzand en Tiendeveen. Zoek je een bewindvoerder in de gemeente Meppel en omstreken dan is dit de bewindvoerder die jou kan helpen. Woon je in een van deze plaatsen of spreekt deze bewindvoerder je aan? Meld je dan aan via het formulier en ze nemen binnen 24 uur contact met je op.