LvdM Beschermingsbewind

Op zoek naar een bewindvoerder in de gemeente Fryske Marren?
Wij helpen je!
In deze gemeente raden wij LvdM Beschermingsbewind aan. Deze bewindvoerder helpt jou met schulden of financiële problemen.

Bewindvoerder vrouw

Meld je hier vrijblijvend aan

Je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient!

Bewindvoerder in de gemeente Fryske Marren (De Friese Meren / Lemmer)

Ben je op zoek naar een maatschappelijk betrokken bewindvoerder met een financiële achtergrond? Dan kan LvdM Beschermingsbewind jou op persoonlijke en doelgerichte wijze ondersteunen met jouw financiën. Wij zijn een kleinschalig bewindvoerderskantoor, dat zich kenmerkt door een persoonlijke benadering en duidelijke communicatie. Jouw belang staat voorop!

“In mijn werk als beschermingsbewindvoerder stel ik jouw (financiële) welzijn centraal. Als schuldhulpmaatje heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om mensen te steunen die financieel zijn vastgelopen. Door middel van een persoonlijke benadering breng ik rust en structuur in onoverzichtelijke financiële situaties. Daar waar mogelijk wil ik samen met jou toewerken naar financiële zelfredzaamheid.”

Liesbeth van der Meulen – LvdM Beschermingsbewind

Motto

“Bij LvdM Beschermingsbewind stellen we jouw (financiële) welzijn centraal!”

Ervaring

Liesbeth van der Meulen is sinds 2018 actief op het gebied van bewindvoering. Ze heeft veel ervaring bij het helpen van mensen met hun geldzaken.

Branchevereniging

NBBI Branche Vereniging Logo

Persoonlijke hulp in jouw regio

Gemeente Fryske Marren en omstreken

Deze bewindvoerder is actief in de gemeente Fryske Marren of Friese Meren en omstreken. Lemmer is een plaats in de gemeente Friese Meren wat weer ligt in de provincie Friesland. Zoek je een bewindvoerder in de gemeente Friese Meren of in Lemmer en omstreken dan is dit de bewindvoerder die jou kan helpen. Woon je in een van deze plaatsen Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sintjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord of Wijckel en spreekt deze bewindvoerder je aan? Meld je dan aan via het formulier en ze nemen binnen 24 uur contact met je op.

Verenigde Bewindvoerders

Verenigde Bewindvoerders

De aangesloten bewindvoerders:

  • Zijn allemaal door de rechtbank erkend
  • Hebben minimaal 4 jaar ervaring
  • Hebben goede reviews
  • Zijn persoonlijk (geen grote kantoren)
  • Zijn behulpzaam
Persoonlijke bewindvoerder

Meld je nu aan.
Je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient.

Verenigde Bewindvoerders –  De juiste bewindvoerder voor jou.