Zoek je een bewindvoerder in de Fryske Marren of Lemmer? LvdM Beschermingsbewind.

Meld je aan bij LvdM Beschermingsbewind, je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient.

LvdM Beschermingbewind - Bewindvoerder in regio Fryske Marren en Lemmer.

Ben je op zoek naar een maatschappelijk betrokken bewindvoerder met een financiële achtergrond? Dan kunnen wij jou op persoonlijke en doelgerichte wijze ondersteunen met jouw financiën. Wij zijn een kleinschalig bewindvoerderskantoor, dat zich kenmerkt door een persoonlijke benadering en duidelijke communicatie. Jouw belang staat voorop!

In mijn werk als beschermingsbewindvoerder stel ik jouw (financiële) welzijn centraal. Als schuldhulpmaatje heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om mensen te steunen die financieel zijn vastgelopen. Door middel van een persoonlijke benadering breng ik rust en structuur in onoverzichtelijke financiële situaties. Daar waar mogelijk wil ik samen met jou toewerken naar financiële zelfredzaamheid.

Liesbeth van der Meulen - bewindvoerder bij LvdM Beschermingsbewind

  Aangesloten bij branchevereniging:

Logo NBBI bewindvoerders

LvM Beschermingsbewind, sinds 2018 actief als zelfstandig bewindvoerder

LvdM Beschermingsbewind heeft ruime ervaring bij het helpen van mensen met hun geldzaken.

Verenigde Bewindvoerders

De aangesloten bewindvoerders:

  • Zijn allemaal door de rechtbank erkend
  • Hebben minimaal 4 jaar ervaring
  • Hebben goede reviews
  • Zijn persoonlijk (geen grote kantoren)
  • Zijn behulpzaam

Vul het formulier in, je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient.

Verenigde Bewindvoerders, de plek om naar toe te gaan als je een bewindvoerder zoekt!

Jouw bewindvoerder in de gemeente Fryske Marren en Lemmer.

Deze bewindvoerder is actief in de gemeente Fryske Marren of Friese Meren en omstreken. Lemmer is een plaats in de gemeente Friese Meren wat weer ligt in de provincie Friesland. Zoek je een bewindvoerder in de gemeente Friese Meren of in Lemmer en omstreken dan is dit de bewindvoerder die jou kan helpen. Woon je in een van deze plaatsen Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sintjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord of Wijckel en spreekt deze bewindvoerder je aan? Meld je dan aan via het formulier en ze nemen binnen 24 uur contact met je op.