Van Diepen Advies en Bewindvoering

Op zoek naar een bewindvoerder in de gemeente Het Hogeland?
Wij helpen je!
In deze gemeente raden wij Van Diepen Advies en Bewindvoering aan. Deze bewindvoerder helpt jou met schulden of financiële problemen.

Bewindvoerder vrouw

Meld je hier vrijblijvend aan

Je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient!

Bewindvoerder in de gemeente Het Hogeland

Graag wil ik mij hierbij aan u voorstellen. Mijn naam is Erik van Diepen en kom uit de stad Groningen. Momenteel ben ik werkzaam als beschermingsbewindvoerder, aangesteld door de rechtbank in de drie noordelijke provinciën . Dat doe ik al vanaf 2014 en als zelfstandig bewindvoerder vanaf 2016.

Een beroep waar ik erg veel voldoening uit haal, omdat ik hiermee mensen kan helpen die hun eigen financiën niet meer zelfstandig kunnen doen. Of dat nu is door psychische, lichamelijke oorzaken of als het gevolg van verslaving, verkwisting of (problematische) schulden.

Graag zet ik mijn ervaring en mensenkennis in om u te helpen. Vanuit mijn eigen arbeidsverleden heb ik veel ervaring opgedaan in diverse functies in de detailhandel, zakelijke- en financiële dienstverlening en verzekeringen.

Met mijn eigen onderneming “Van Diepen Advies en Bewindvoering” help ik graag mensen, waarbij juist de persoonlijke aandacht voor mij erg belangrijk is.

Waar de één het prima vindt om bij een groot kantoor zaken te doen, ligt mijn kracht juist in de kleinschaligheid. Hierdoor heb ik meer tijd voor mijn klanten en ken ik ze ook persoonlijk.

“Omdat je ertoe doet” is een term die ik daarbij graag gebruik, omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen ertoe doet. Eén van de kernpunten is het persoonlijk contact. Mijn afspraken plan ik altijd in bij u als klant thuis of instelling, waar u zich vaak het meest prettig voelt.

Maar schrijven over mijn vak is één ding, maar nog beter is het om in een persoonlijk gesprek u te mogen overtuigen van mijn kwaliteiten. Als bewindvoerder ben ik aangesloten bij de NBBI, de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer, waardoor de kwaliteit ook gewaarborgd is.

Graag ga ik binnenkort het gesprek met u aan.

Motto

“Omdat je er toe doet!”

Ervaring

Van Diepen Bewindvoering is al vanaf 2016 actief met het helpen van mensen met bewindvoering, financiële zorg en mentorschap.

Branchevereniging

NBBI Branche Vereniging Logo

Persoonlijke hulp in jouw regio

Gemeente Hogeland (voorheen Eemsmond) en omstreken

Deze bewindvoerder is actief in de gemeente Het Hogeland. Deze gemeente bestaat uit het samengaan van de gemeenten Eemsmond, Bedum, Winsum en De Marne. Deze gemeente bestaat uit meerdere plaatsen in de provincie Groningen van waaruit ze actief zijn. Deze plaatsen zijn onder andere; Adorp, Den Andel, Baflo, Bedum, Eemshaven, Eenrum, Eppenhuizen, Hornhuizen, Houwerzijl, Kantens, Kloosterburen, Lauwersoog, Leens, Mensingeweer, Niekerk, Noordwolde, Oldenzijl, Onderdendam, Oosternieland, Oudeschip, Pieterburen, Rasquert, Roodeschool, Rottum, Saaxumhuizen, Sauwerd, Schouwerzijl, Startenhuizen, Stitswerd, Tinallinge, Uithuizen, Uithuizermeeden, Ulrum, Usquert, Vierhuizen, Warffum, Warfhuizen, Wehe-den Hoorn, Westernieland, Wetsinge, Winsum, Zandeweer, Zoutkamp, Zuidwolde en Zuurdijk. Woon je in een van deze plaatsen en zoek je een bewindvoerder? Meld je dan snel aan en wij brengen je binnen 24 uur in contact.

Verenigde Bewindvoerders

Verenigde Bewindvoerders

De aangesloten bewindvoerders:

  • Zijn allemaal door de rechtbank erkend
  • Hebben minimaal 4 jaar ervaring
  • Hebben goede reviews
  • Zijn persoonlijk (geen grote kantoren)
  • Zijn behulpzaam
een persoonlijke bewindvoerder

Meld je nu aan.
Je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient.

Verenigde Bewindvoerders –  De juiste bewindvoerder voor jou.