VH Bewindvoering​ - de bewindvoerder voor de gemeente Alkmaar

Vul het formulier in, je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient.

Over bewindvoerder VH Bewindvoering:

Even voorstellen Hallo, mijn naam is Shanna van Halderen. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening alsmede Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd, in 2014 ben ik afgestudeerd. Gedurende mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij diverse hulpverleningsinstanties. Na mijn studie heb ik bij verschillende gemeentes gewerkt waarbij ik mij voornamelijk bezig heb gehouden met de uitvoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Zodoende heb ik kennis gemaakt met mensen die hun financiële belangen tijdelijk of blijvend niet meer kunnen behartigen.

Dit heeft mij gemotiveerd om mensen begeleiding te willen bieden en als bewindvoerder/mentor aan de slag te gaan. Door mijn werkervaring en opleiding kan ik mij goed verplaatsen in de situatie en gevoelens van anderen. Bij mijn werkwijze staat daarom een persoonlijke aanpak centraal, waarbij ik waarde hecht aan tijd en aandacht voor de cliënt. Ik vind het belangrijk dat u een goed gevoel bij mij heeft, omdat het niet zomaar iets is om uw financiën uit handen te geven. Openheid en transparantie staan eveneens centraal.

Heeft u geen overzicht meer in uw financiën, blijven de rekeningen zich opstapelen en zoekt u rust? Neem dan contact op met VH Bewindvoering. Ik help u graag met uw financiën en samen werken we aan een verbetering van uw financiële situatie.

“Mijn doel is het bieden van financiële hulpverlening door middel van een persoonlijke benadering. Betrokkenheid, Deskundigheid en Openheid staan bij mij centraal.

Shanna Van Halderen – Bewindvoerder

VH Bewindvoering is aangesloten bij de NBPB de branchevereniging voor professionele bewindvoerders.

Onze ervaring

Shanna van Halderen is al vanaf 2014 actief in het helpen van mensen met hun schulden.

VH Bewindvoering is actief in de regio Alkmaar:

Verenigde Bewindvoerders

De aangesloten bewindvoerders:

  • Zijn allemaal door de rechtbank erkend
  • Hebben minimaal 4 jaar ervaring
  • Hebben goede reviews
  • Zijn persoonlijk (geen grote kantoren)
  • Zijn behulpzaam

Vul het formulier in, je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient.

Verenigde Bewindvoerders, de plek om naar toe te gaan als je een bewindvoerder zoekt!

Bewindvoering in de Gemeente Alkmaar

Deze bewindvoerder is actief in de gemeente Alkmaar. De gemeente Alkmaar omvat naast de gelijknamige stad verder nog de dorpen De Rijp, Driehuizen, Graft, Grootschermer, Koedijk (grotendeels), Markenbinnen, Noordeinde, Oost-Graftdijk, Oterleek, Oudorp, Rustenburg (deels), Schermerhorn, Stompetoren, Ursem (deels), West-Graftdijk en Zuidschermer en de buurtschappen Kogerpolder (grotendeels), Omval, Starnmeer en Westmijzen. Woon je in een van deze plaatsen en zoek je een bewindvoerder? Meld je dan snel aan en wij brengen je binnen 24 uur in contact.