LvdM Beschermingsbewind

Op zoek naar een bewindvoerder in de gemeente Achtkarspelen?
Wij helpen je!
In deze gemeente raden wij LvdM Beschermingsbewind aan. Deze bewindvoerders helpt jou met schulden of financiële problemen

Bewindvoerder vrouw

Meld je hier vrijblijvend aan

Je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient!

Bewindvoerder in de gemeente Achtkarspelen

Ben je op zoek naar een maatschappelijk betrokken bewindvoerder met een financiële achtergrond? Dan kan LvdM Beschermingsbewind jou op persoonlijke en doelgerichte wijze ondersteunen met jouw financiën. Wij zijn een kleinschalig bewindvoerderskantoor, dat zich kenmerkt door een persoonlijke benadering en duidelijke communicatie. Jouw belang staat voorop!

“In mijn werk als beschermingsbewindvoerder stel ik jouw (financiële) welzijn centraal. Als schuldhulpmaatje heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om mensen te steunen die financieel zijn vastgelopen. Door middel van een persoonlijke benadering breng ik rust en structuur in onoverzichtelijke financiële situaties. Daar waar mogelijk wil ik samen met jou toewerken naar financiële zelfredzaamheid.”

Liesbeth van der Meulen – LvdM Beschermingsbewind

Motto

“Bij LvdM Beschermingsbewind stellen we jouw (financiële) welzijn centraal!”

Ervaring

Liesbeth van der Meulen is sinds 2018 actief op het gebied van bewindvoering. Ze heeft veel ervaring bij het helpen van mensen met hun geldzaken.

Branchevereniging

NBBI Branche Vereniging Logo

Persoonlijke hulp in jouw regio

Gemeente Achtkarspelen en omstreken

Deze bewindvoerder is actief in de gemeente Achtkarspelen. Deze gemeente bestaat uit meerdere plaatsen in de provincie Friesland van waaruit ze actief zijn. Deze plaatsen zijn onder andere; Augustinusga, Boelenslaan, Buitenpost, Drogeham, Gerkesklooster, Harkema, Kootstertille, Stroobos, Surhuisterveen, Surhuizum, Twijzel en Twijzelerheide. Woon je in een van deze plaatsen en zoek je een bewindvoerder? Meld je dan snel aan en wij brengen je binnen 24 uur in contact.

Verenigde Bewindvoerders

Verenigde Bewindvoerders

De aangesloten bewindvoerders:

  • Zijn allemaal door de rechtbank erkend
  • Hebben minimaal 4 jaar ervaring
  • Hebben goede reviews
  • Zijn persoonlijk (geen grote kantoren)
  • Zijn behulpzaam
Persoonlijke bewindvoerder

Meld je nu aan.
Je bent slechts 3 stappen verwijderd van de hulp die je verdient.

Verenigde Bewindvoerders –  De juiste bewindvoerder voor jou.